Scroll down

EEN EIGENTIJDS ONTWERP IN HARMONIE MET EEN GROEN EN LANDELIJK DECOR

Wonen in het groene en rustige Pajottenland met zijn vele akkers en weiden, waar u nog kan genieten van de gezonde buitenlucht, met een uitstekende bereikbaarheid van de belangrijkste winkelsteden in de onmiddellijke omgeving : Ninove, Aalst, Brussel.

Residentie “Dr. Roossens“ is een kleinschalig nieuwbouwproject met 15 comfortabele en hedendaagse appartementen met woonoppervlaktes die variëren van 93 m2 tot 145 m2. U heeft de keuze uit 2 of 3 slaapkamers.

 

Het open karakter van het gebouw, omringd door een groen kader, creëert een gevoel van rust en een heel eigen thuisgevoel. Ook de eigentijdse en doordachte vormgeving van de appartementen draagt daartoe bij.

Licht en ruimte, een ideale combinatie

Licht en ruimte, een ideale combinatie

De nieuwbouwresidentie “Dr. Roossens“ is in vele opzichten uitzonderlijk te noemen. De tijdloze architectuur en het open karakter van het gebouw bieden zonder meer een optimaal wooncomfort. De talrijke grote raampartijen verzekeren een maximale lichtinval. De ruime en zonnige woonterrassen zorgen voor een exclusief buitengevoel.

Om u een duidelijk beeld te geven van onze voortreffelijke prijskwaliteitsverhouding hebben we de bouwtechnische beschrijving van de materialen en alle werken die in de totaalprijs zijn inbegrepen, samengevat in ons commerciële lastenboek. Het beknopt bestek van de werken kan uiteraard in samenspraak met de project-coördinator vrij aangepast worden op maat van uw persoonlijke wensen.

Goede architectuur maakt iedereen gelukkig.

Onze troeven

Meer info?